Bestrating

Hoveniersbedrijf Dijkman BV legt alle soorten bestratingen aan. Het bestraten van een tuin of een parkeerterrein is een groot verschil. Toch is de basis hetzelfde namelijk een bestrating moet voldoen aan de eisen voor het gebruik.

Een parkeerplaats moet voldoende ruim en draagkrachtig zijn voor de betreffende voertuigen, over een tuinpad moet je zonder moeilijke omwegen kunnen lopen, ook met de afvalcontainer.

Voor terrassen zijn er heel veel mogelijkheden zoals tegels, klinkers of natuursteen.  Natuurlijk is uw persoonlijke keus bepalend.  Sierbestrating is ook trendgevoelig, eerst waren er de grindtegels en getrommelde klinkertjes, de laatste trend zijn keramiek tegels.  Omdat er ook veel prijsverschil is, is het beschikbare budget zeer belangrijk.

Om de juiste keuze te maken uit het overweldigende aanbod adviseren wij u graag.

Voor info of vragen bel 0181 - 402 816 of mail naar hovenier@dijkman.net.

Ons werkgebied voor  bestratingswerk omvat geheel Voorne-Putten met o.a. de plaatsen Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Zwartewaal, Vierpolders, Heenvliet, Geervliet etc.  Ook Rozenburg, Maasvlakte en Europoort behoren tot ons werkgebied. 

Direct contact