Gallery

Achtertuin Sommelsdijk

Vlonders en beschoeiingen

Diverse vlonders en steigers welke wij de afgelopen jaren hebben gemaakt. Veelal worden ze gemaakt van met een frame van Azobe hout, het dek zelf kan gemaakt worden van diverse soorten hardhout, composiet, geïmpregneerd hout, bamboe of Solum kunststof materiaal, allemaal afhankelijk van uw wensen. Heeft u interesse in een vlonder, vul dan het contact formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Diverse werkzaamheden

In deze map zal u wat foto's vinden van niet dagelijks voorkomende werkzaamheden, maar die dus wel ook doen.

Project Oostvoorne

Deze parktuin in Oostvoorne hebben we aangelegd in 2014. Het eerste ontwerp voor deze tuin is gemaakt door Buro Wolterinck uit Laren. Dit ontwerp is door ons aangepast i.v.m. andere wensen van de klant en noodzakelijke aanpassingen in verband met de hoge grondwaterstand. Een prachtig project om uit te mogen voeren, de foto's zeggen genoeg.

Stadstuinen in Brielle

In de historische binnenstad van Brielle mogen wij ook regelmatig een tuintje maken. Hierbij gaat het overheen algemeen om lange smalle achtertuinen met oude schuurtjes en zelfs wel een een oude vestingmuur. In deze tuinen is het erg mooi om te werken met oudbakken verhardingsmaterialen met eventueel een half verharding of betontegel. Tegen een zonnige muur staan dan leifruitbomen dan ook altijd heel erg mooi.

Sedumdak te Oostvoorne

Deze klant wenste een groendak, na diverse standaard overwegingen die niet mogelijk bleken ivm de dakhellingshoek, hebben we er voor gekozen zelf de constructie te bedenken en uit te voeren. De honingraatplaten zijn met beugels onder de pannen bevestigd zodat deze er niet afkunnen waaien of gaan schuiven. De platen zijn gevuld met 8 verschillen de soorten sedan en de overige ruimte is opgevuld met een daksubstraat waardoor deze serum zich goed kan gaan ontwikkelen. Heeft u ook een dak waarvan u zegt dit zou ik ook wel willen vergroenen, neem dan contact met ons op doormiddel van het contactformulier.

Tuinaanleg Rotterdam

Deze tuin had veel verschillende niveau's waardoor er rondom het zwembad niet voldoende ruimte was om te relaxen. Door het maken van trappen zijn er grotere gelijke delen ontstaan waardoor er voldoende ruimte is ontstaan In deze tuin is gebruik gemaakt van grijze tegels met een betonlook en brede hardhouten vlonderdelen. De traptreden zijn gemaakt van granieten elementen die van dezelfde kleur zijn als de granieten zwembadrand. De plantenbakken zijn gemaakt van strakke antraciete muurblokken welke zijn afgedekt met een hardsteenrand. Hier zijn Buxusbollen in geplaatst met Hydrangea's en siergrassen zodat er het gehele jaar wat te beleven valt. Op de terassen zijn een aantal grote polyester plantenbakken geplaatst met daarin Agapanthus. De tuin is verder sfeervol verlicht met inlite verlichting. Meer foto's van onze projecten onder de banner Gallery.

Tuinonderhoud

Direct contact