Tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf Dijkman BV is de specialist voor tuinonderhoud.
Elke tuin vraagt regelmatig en vakkundig onderhoud. Voor het snoeien van bomen, heesters, rozen e.d. is goede vakkennis vereist om de gewenste resultaten te krijgen, de bemesting van de beplanting en gazons is erg belangrijk.

Ook het onderhouden van een gazon of vijver vraagt regelmatig om de juiste maatregelen. De hoveniers van Dijkman kunnen alle onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren.

Mogelijkheden tuinonderhoud

Voor het onderhoud van uw tuin zijn veel mogelijkheden:

  • Een éénmalige onderhoudsbeurt, voor een professionele aanpak.
  • Een voor en-of najaarsbeurt waarbij het benodigde snoeiwerk vakkundig word uitgevoerd en er zonodig aanpassingen. kunnen worden gerealiseerd.
  • Het laten uitvoeren van het specialistische werk zoals bemesten, hagen knippen e.d.
  • Of als u alleen maar wilt genieten van uw tuin en al het werk liever aan ons overlaat maken wij afspraken over de werkwijze, hoe vaak we komen, op welke dag etc.

Zoals u ziet, er zijn heel veel mogelijkheden. Voor info of vragen over tuinonderhoud bel 0181 - 402 816 of mail naar hovenier@dijkman.net

Ons werkgebied voor aanleg en onderhoudswerkzaamheden omvat geheel Voorne Putten met o.a. de plaatsen Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne, Rockanje,Zwartewaal,Vierpolders, Heenvliet, Geervliet etc. Ook Rozenburg en Europoort behoren tot ons werkgebied.

Direct contact